Quetzal zoekt master franchisenemer in Nederland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Quetzal Chocoladebar is een nieuw concept in Nederland. De franchiseformule komt overwaaien vanuit Gent, België waar deze is opgericht in 2001. De Belgische chocoladebar is gespecialiseerd in chocolade-gerelateerde producten. Quetzal heeft zich in de afgelopen jaren uitgebreid naar een franchiseformule met drie vestigingen, waarvan 2 in België en 1 in Duitsland. In België is de formule al succesvol met twee goedlopende vestigingen in Antwerpen en Leuven. In Duitsland is de formule actief in Chemnitz.

De formule gebruikt chocolade uit Ghana, Ecuador en Guatemala. Dit is ook terug te vinden in de uitstraling van de formule. Het interieur is aangepast op het assortiment, met rustgevende muziek. Klanten kunnen bij Quetzal terecht voor een divers assortiment van drankjes, zoete hapjes, koffie, thee, brownies en fruithapjes.

Veel Nederlandse klanten waren enthousiast geraakt tijdens hun bezoek aan één van de Quetzal-vestigingen. Dit is de aanleiding geweest dat Quetzal de formule wil introduceren in Nederland. Daarvoor is Quetzal op zoek naar een master franchisenemer in Nederland die zich geroepen voelt deze formule tot een succes te maken. De formule biedt onder andere volledige exclusiviteit voor het uitbaten van de Nederlandse markt.

Bent u geïnteresseerd om deze formule te expanderen? Hier kunt u informatie aanvragen over deze formule. U komt dan direct in contact met de eigenaar van deze formule.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website