Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Racesquare opent eerste franchisevestiging in Almere

Racesquare, dé plek waar bezoekers zich even kunnen wanen als Formule 1-coureur in een virtuele wereld, heeft met trots aangekondigd dat er in september een splinternieuw racegrid wordt geopend in Almere. Deze nieuwe locatie is het resultaat van een franchise-samenwerking met Bowling Almere, hét toonaangevende leisure center voor Almere en omgeving. Naast de bowlingfaciliteiten biedt Bowling Almere ook Glowgolf, poolbiljarten en arcadespellen aan, en ze voegen daar nu simracing aan toe. De toevoeging van simracing versterkt niet alleen het recreatieve aanbod in de regio Almere, het zorgt ook voor een avondje uit met ongekende mogelijkheden.

Racesquare staat bekend als dé locatie waar vriendengroepen, families en collega’s de virtuele strijd met elkaar aangaan op het Formule 1 circuit. Met vijf eigen race venues verspreid over het land, gaat Racesquare nu een samenwerking aan met Bowling Almere en Glowgolf Almere. Samen openen ze de grootste racegrid met maar liefst 20 simulatoren in heel Flevoland. Iedereen die plaatsneemt in de racesimulator bij Racesquare krijgt een Formule 1 die zowel realistisch als toegankelijk is. Het is met recht een meeslepende en adrenaline verhogende belevenis. Ervaring met racen is geen vereiste Met de nieuwe locatie van Racesquare bij Bowling Almere, kunnen nu ook raceliefhebbers in Almere en omgeving hun hart ophalen.

De samenwerking tussen Racesquare Almere, Glowgolf Almere en Bowling Almere creëert een uitzonderlijke mix van leisure activiteiten. Bezoekers kunnen hun bowlingvaardigheden tonen op de banen en daarna hun adrenaline laten stijgen door een bezoek te brengen aan het Racesquare grid, waar ze in de wereld van Formule 1 stappen. Na een spannende race is er natuurlijk ruimte voor revanche bij de bar of kunnen ze de actie voortzetten met een potje glowgolf of poolbiljart.

“Racesquare Almere is de eerste franchisevestiging van Racesquare. Na de succesvolle lanceringen van 5 eigen vestigingen is franchise een belangrijk onderdeel van de groeistrategie van Racesquare. We zijn verheugd over de samenwerking met Bowling en Glowgolf Almere waarmee we nu ook in Almere en omgeving ’the ultimate race experience’ bieden.” aldus Arno Grooteman van Racesquare.

“Waar bowling en glowgolf al behoorlijk de competitie kan aanwakkeren, doet het strijden in de racesimulator dat zeker. Helemaal omdat je met elkaar kunt praten over de boordcomputer.
Racesquare streeft ernaar om vriendengroepen, families en collega´s een ultieme race ervaring te bieden en met deze nieuwe locatie bereiken we ook Formule 1 en racefans in Flevoland. We kijken er naar uit om ook in Racesquare Almere onvergetelijke momenten te creëren.”

In september zal Racesquare Almere officieel haar deuren openen bij Bowling Almere en Glowgolf Almere, gevestigd aan Trekweg 31 in Almere. Iedereen is van harte uitgenodigd om de nieuwe locatie te bezoeken en ’the ultimate race experience’ te ervaren.

Over Racesquare

Racesquare is een toonaangevende simrace venue die racefanaten de ultieme mogelijkheid biedt om de sensatie van het racen te ervaren via geavanceerde simulatoren en realistische raceomgevingen. Met een team van gepassioneerde experts streeft Racesquare ernaar om een meeslepende en adrenaline verhogende belevenis te creëren voor raceliefhebbers van alle niveaus. Naast de locatie in Almere, heeft Racesquare ook eigen vestigingen in Utrecht, Rotterdam, Zwolle, Alkmaar en op Circuit Zandvoort.

×