Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Raphaël van Raamsdonk nieuwe franchisenemer Eten met gemak

Eten met gemak breidt per november 2018 haar bezorggebied uit met Raphaël van Raamsdonk. Hiermee zal Eten met gemak nog een nieuwe regio erbij hebben en Van Raamsdonk zal de gemeenten Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmermeer, Heemstede, Velsen, Zandvoort, Hillegom , Lisse en Noordwijkerhout op zich nemen. “Goed, lekker en gezond eten vind ik erg belangrijk. Eten met gemak sluit daarmee volledig aan bij mijn ambities en identiteit”, aldus Van Raamsdonk.

Van Raamsdonk werkt momenteel al voor franchiseformule BBQenzo.nl maar begint nu ook een eigen onderneming in de maaltijdbezorging. “Thuis onbezorgd genieten van een heerlijk diner is in opkomst. Ik ben er trots op dat we met deze samenwerking hoogkwalitatieve, verse en lekkere maaltijden bereikbaar maken voor iedereen”, aldus Van Raamsdonk.

Voor wie?

De klanten in de regio Haarlem krijgen via de maaltijdservice van Eten met gemak wekelijks verse gekoelde maaltijden thuis afgeleverd. Zij kunnen kiezen uit een gevarieerd assortiment en kunnen hun gerechten aanvullen met toetjes of snoepjes. “Erg handig voor wanneer het (tijdelijk) niet lukt om zelfstandig een maaltijd te bereiden, men weinig tijd heeft om te koken of als overwerkmaaltijd. Ook voor klanten met een dieet zoals zoutarm of glutenvrij zijn onze gerechten een uitkomst”, aldus Van Raamsdonk.

“Elke week bieden we een ander menu en heeft de klant de keuze uit 35 verschillende menu’s, waarbij men zelf kan kiezen uit vlees of vis, aardappelen, groenten en samengestelde gerechten zoals een lekkere nasi met kipsaté. De verschillende onderdelen van de maaltijden worden los verpakt in luxe, zwarte schaaltjes. De klant kan vervolgens thuis de maaltijd opnieuw samenstellen, door het schaaltje van de varkenshaasoester uit te wisselen voor die van het runderlapje. Zo bepaalt de klant dagelijks zelf wat hij of zij wil eten”, aldus Van Raamsdonk.

Over Eten met gemak

De maaltijdservice is beschikbaar voor iedereen die van vers, lekker en gevarieerd eten houdt. Een maaltijd bestellen bij de maaltijdservice is eenvoudig en snel te doen, je kunt al een gerecht bestellen vanaf €5,99. Een proefbox van drie gerechten is al te bestellen vanaf 14,95. Bestellen kan door te bellen naar Raphaël van Raamsdonk via 023-2201220.

×