Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Samenwerking rapper Boef met Johnny’s & O’Tacos

Deze week maakte Johnny’s & O’Tacos bekend een exclusieve samenwerking te hebben gesloten met rapper Boef. De samenwerking is afgetrapt met een twee nieuwe met hulp van door Boef bedachte producten: de Boef Burger en de Boef Taco.

“Het begon met een kleine Instagram story in Dubai en dat leidde tot een een zelf gemaakte Burger, door niemand anders dan… Boef zelf, vertelt een enthousiiaste mede-oprichter van de formule Tarek Cherkawi. “Net als iedereen in Nederland kwamen ook wij de boef Burger tegen in onze Instagram feed, en zagen alle positieve reacties van de volgers van Boef. Wij als Johnny’s & O’Tacos kijken natuurlijk graag naar waar de markt vraag naar heeft, en toen we dit zagen, konden we deze kans niet laten liggen. Daarop heb ik Boef een berichtje gestuurd, en daar reageerde hij mega enthousiast op! Vanuit dat berichtje hebben wij de samenwerking voorgezet en hebben we gister officieel de samenwerkingen met Boef gestart!

We zijn vereerd om een samenwerking aan te gaan met Boef. Al jaren is Boef één van de bekendste artiesten van Nederland. Niet onbelangrijk is dat Boef groot liefhebber is van onze producten, anders had hij zijn naam niet aan ons verbonden. ’

Naast het uitbrengen van de nieuwe Boef Burger en de Boef Taco komen er nog diverse extra nieuwe producten, zullen er diverse promotieacties, speciale content, weggeefacties en evenementen worden georganiseerd in geselecteerde vestigingen van Johnny’s & O’Tacos. Dus houd de social media kanalen van Boef, Johnny’s & O’Tacos in de gaten voor de laatste updates!

×