Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Reactie De Hypotheker op regeerakkoord

06 november 2012

Paul van der Meijs - De Hypotheker
De maatregelen die in het regeerakkoord worden voorgesteld om de woningmarkt vlot te trekken zijn een stap in de goede richting. Maar nu deze maatregelen bovenop de besluiten uit het Lenteakkoord komen missen ze hun doel. Dit stelt franchiseformule De Hypotheker in reactie op de plannen van Rutte II.

Zo stelt de franchisegever onder andere dat het akkoord een gemist kans is om de woningmarkt vlot te trekken, de keuzevrijheid voor starters beperkt blijft en dat er een rechtsongelijkheid is in fiscale behandeling van oude en nieuwe leningen. Paul Van der Meijs, directievoorzitter van De Hypotheker hierover: “Ik maak graag de vergelijking met een huurder. Ook mensen die in een huurwoning wonen zullen hun hele leven huur moeten betalen. Deze verplichting vervalt niet na 30 jaar. Daarom is het vreemd dat voor kopers vanaf 1 januari 2013 geëist wordt dat zij de hypotheek in 30 jaar helemaal moeten aflossen.

De Hypotheker is de grootste onafhankelijke hypotheekadviesketen van Nederland. De franchiseketen heeft zo’n 166 vestigingen, verspreid door het hele land.

dinsdag 6 november 2012.