Reddy opent achtste vestiging in Nederland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De Duitse keukenformule Reddy heeft recentelijk haar achtste vestiging in Nederland geopend. Klanten kunnen naast de vestigingen in Alkmaar, Barendrecht, Doetinchem, Helmond, Heteren, Katwijk en Vlaardingen nu ook voor een Reddy keuken in Uden terecht. Het pand zit aan de Liessentstraat 2B in het gebouw van Hendriks Bouw en Industrie

Franchisenemer Daniel Moreno Cantos gaat de vestiging runnen: “De beste kwaliteit en functionaliteit tegen een zeer scherpe prijs, dat staat bij Reddy voorop. We werken uitsluitend samen met A-merk leveranciers en bieden voor elke behoefte en elk budget een passende oplossing. Uw wensen staan centraal. De veelzijdigheid en de mogelijkheden voor een persoonlijk ontwerp zijn vrijwel onbeperkt”.

De franchiseformule maakt deel uit van de MHK Groep en beschikt over 60 winkels verspreid over heel Europa. De MHK Groep is één van de grootste inkooporganisaties in de keukenmarkt. Door grote inkoopvoordelen blijft de prijs laag.  “Klanten hoeven bij ons niet te onderhandelen over de prijs: wij vertellen bij Reddy meteen wat de keuken écht kost”, aldus Moreno Cantos.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website