Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Rene Pekaar gekroond tot eismann van het jaar

Rene Pekaar, franchisenemer bij diepvriesformule eismann, is gekroond tot eismann van het jaar 2019. Pekaar is inmiddels al bijna 28 jaar franchisenemer bij de formule en verdient met deze prijs een premie, opname in de Hall of Fame en gaat mee op een reis met de ‘Club der Besten’.

Ieder jaar wordt er binnen eismann een ‘eismann van het jaar’ gekroond. Door het jaar heen verdienen de franchisenemers punten. Deze punten worden verdient door prestaties op een aantal vlakken; Behaalde omzet, nieuwe klanten, hoogste maandelijkse omzet en het meedoen aan acties en promoties. De eismann franchisenemer met het hoogst aantal punten wint de titel en de eer.

De winnaar verdient hiermee ook een leuke premie, ering op het franchisegala (helaas niet door kunnen gaan vanwege het coronavirus), vermelding in de ondernemersinfo, opname in de Hall of Fame en een uitnodiging voor een reis “Club der Besten”.

Pekaar zelf zegt enorm blij te zijn; ‘Dit jaar was een bijzonder jaar. Ik wierf meer klanten, maakte nieuwe routes met mijn vrouw, en behaalde al mijn omzetdoelstellingen. Dit hebben we behaald door positief en consequent te werk te gaan. Hierdoor ben ik eismann van het jaar 2019 geworden. Ik ben enorm dankbaar.‘

Pekaar is door de groeiende drukte zelf nog op zoek naar een nieuwe collega die hem in zijn werkgebied kan bijstaan. ‘Op het moment maken we een enorme groei door, omdat steeds meer mensen de boodschappen aan huis bezorgd willen hebben. We krijgen veel nieuwe klanten.

[box]Heeft u interesse in deze mooie kans? Informeer via www.eismannjobs.nl[/box]
×