Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Restaurant De Beren nu ook te vinden in Groningen

In het westen van het land is De Beren-restaurants al langer bekend en heeft de keten al vele vestigingen, maar nu kan ook het noorden van het land kennismaken met de gerechten van het restaurant. Nadat in het oosten van het land al vestigingen geopend werden in Zwolle en Apeldoorn, opent  De Beren-restaurant nu ook een vestiging in het centrum van Groningen. Op dit moment wordt het pand aan de Brugstraat nog verbouwd, maar 8 mei moet alles gereed zijn om de eerste gasten te ontvangen.  

Uitbreiding

De opening van deze vestiging is alweer de 35e vestiging van De Beren-restaurants in totaal. Marjolein Mens is dan ook trots op deze uitbreiding: “We trekken steeds verder het land in! Na Zwolle en Apeldoorn werd het hoog tijd om ook richting het noorden te gaan. We zijn trots dat we nu ook Groningen kunnen verblijden met onze succesformule,” aldus de marketing & communicatie manager van De Beren.

Aanbod voor ieder moment

De Beren probeert met het aanbod aan de Brugstraat aan te sluiten bij alle verschillende eet- en borrelmomenten op de dag. Het Groningse publiek kan er tussen de middag terecht voor de lunch, en later op de dag de verschillende borrelmomenten en het diner. Ook is er een samenwerking aangegaan met de in de buurt gelegen bioscoop Pathé, waardoor een diner gecombineerd kan worden met een bioscoopbezoek.

Over De Beren

De Beren is een typisch Rotterdams horecaconcept dat startte in 1984 met de opening van een eetcafé aan de Noordsingel. Met inmiddels vele restaurants en bezorgrestaurants is De Beren inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule. De komende jaren kunnen nog veel meer mensen in het land kennis maken met het concept, want De Beren is voornemens de restaurantketen nog verder te laten groeien.

×