Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Restaurant Indonesia terug van weggeweest

Familiebedrijf restaurant Indonesia is terug en komt met een pop-up locatie. Vanuit deze locatie worden de deuren naar de authentieke Indonesische keuken geopend. Er zullen gerechten geserveerd worden die klanten al 40 jaar gewend zijn van het restaurant en hier is een bezorgformule aan toegevoegd om aan de deur te bezorgen.

Restaurant Indonesia is gevestigd aan de Coolsingel 141 aan het Rodezand. Bezorgen is mogelijk via de bezorgservices van Deliveroo, Uber Eats, Thuisbezorgd.nl en Foodora. Na een proefperiode zal er een eigen bezorgdienst ingezet worden om het dekkingsgebied voor bezorging te vergroten. Van dinsdag tot en met zaterdag kan er ook op reservering gedineerd worden.

Uitrol eethuizen

In de toekomst worden kleine eethuizen, zogenaamde Warung Kopi’s, in Nederland uitgerold op franchisebasis of als eigen bezorgwinkels. Deze uitrol van fast casual eethuizen zal gepaard gaan met een bredere verspreiding van de kwalitatieve Indonesia gerechten in groothandels, supermarkten en in kwaliteitshoreca. Indonesia heeft met dit franchiseconcept haar zinnen gezet op een betere kwaliteit van authentieke Indonesische gerechten bij mensen thuis en in de horeca.

Ondernemersfamilie

De familie Lo verkocht in 2016 hun restaurantketen Satebar. Een laagdrempelig eetconcept wat in 2005 werd gestart als een enkele zaak en uitmondde tot een keten van acht vestigingen in vier steden. Een jaar later sloten zij na 42 jaar ook de deuren van Indonesia aan het Rodezand.

Na een korte pauze is Restaurant Indonesia helemaal terug van weggeweest.

 

×