Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Restaurant ’t Zusje opent 34e vestiging in Groningen

 

Op vrijdag 30 juni a.s. opent het eerste Groningse restaurant van tapasketen ’t Zusje haar deuren.
Mercado

De afgelopen 2,5 jaar werd er druk gebouwd aan een nieuw, bijzonder complex: genaamd Mercado. Met een stoer, eigentijds én functioneel ontwerp heeft men van een klein onopvallend straatje een aantrekkelijk stukje stad gemaakt. Door zijn enorme glazen puien, grote daktuin en terrassen vol beplanting is het een gebouw met internationale allure geworden. ’t Zusje beslaat hiervan 600 vierkante meter aan oppervlakte en biedt daarmee alle ruimte aan haar gasten in het restaurant en op het terras. Met de opening van deze nieuwe vestiging komt het totaal aantal restaurants van ’t Zusje op 34 te staan. Met vestigingen verspreid over Nederland is ’t Zusje inmiddels landelijk een groot succes.

Over restaurant ’t Zusje

’t Zusje kent haar oorsprong in het Brabantse Uden. Bij Brasserie de Baron, kwam eigenaar Peter Smits op het idee. “Ik wilde weer écht contact met de mensen en ervoor zorgen dat onze gasten ook écht contact met elkaar hadden. Dus niet even vlug wat eten en weer gaan. Gezellig samenzijn, oprechte aandacht voor elkaar en dat de hele avond, dat was het idee. We besloten onze gerechtjes in kleinere porties aan te bieden. Zo konden onze gasten meerdere dingen proeven en proberen én brachten ze automatisch meer tijd met elkaar door.” Het werd een enorm succes.

Avondvullend én overdag bourgondisch genieten

Een avond bij ’t Zusje is écht een avondje uit. Heerlijk ongedwongen, avondvullend bourgondisch genieten en gezellig samenzijn met de mensen die je liefhebt. In een knusse, ontspannen ambiance proeven van 70 kleine gerechtjes die je de hele avond kun bestellen aan een tafeltje dat ook de hele avond van jou is. Want bij ’t Zusje speelt tijd geen rol. Maak per rondje jouw keuze uit de tapaskaart, bestel 2 gerechtjes per persoon en laat je volledig in de watten leggen door het personeel. Daarnaast geniet je bij ’t Zusje Groningen óók overdag in ’t Zusje sferen. Zo geniet je van een bourgondische lunch, een relaxmomentje met een kopje koffie of een zomerse cocktail. Met een vaste prijs van 7,60 per rondje bepaal je zelf hoe uitgebreid je overdag gaat genieten. “Mensen verrassen en verwennen: dat is wat we het liefste doen”, aldus ’t Zusje.

Wil jij meer informatie over franchisen bij ’t Zusje? Vraag dan nu (vrijblijvend) informatie aan.

 

 

 

Ontvang gratis meer informatie over ’t Zusje

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

’t Zusje

×