Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Restaurant ’t Zusje opent 35e vestiging in historisch postkantoor Maastricht

06 november 2023

’t Zusje breidt haar succesverhaal uit met de opening van haar 35e restaurant vlakbij ’t Vrijthof in Maastricht.

Het voormalig postkantoor vlakbij ’t Vrijthof, waar ’t Zusje Maastricht vanaf 3 november haar nieuwe thuis heeft gevonden aan de Statenstraat 6, ademt geschiedenis en charme. Dit sfeervolle pand, met zijn indrukwekkende architectuur en karakteristieke details, vormt het decor voor een onvergetelijke ervaring.
Met de opening van deze nieuwe vestiging komt het totaal aantal restaurants van ’t Zusje op 35 te staan. Met vestigingen verspreid over Nederland is ’t Zusje inmiddels landelijk een groot succes.

Bourgondisch genieten

Heerlijk ongedwongen, bourgondisch genieten en gezellig samenzijn met de mensen die je liefhebt: dát is een bezoek aan ’t Zusje. In een knusse, ontspannen ambiance proef je van 70 verschillende gerechtjes aan een tafeltje dat het hele bezoek van jou is. Want bij ’t Zusje speelt tijd geen rol. Maak per rondje jouw keuze uit de tapaskaart en laat je volledig in de watten leggen door het personeel.
Naast het welbekende ‘Avondvullend bourgondisch genieten’ ben je ook van harte welkom om te genieten van ‘de Heerlijke rondjes van ’t Zusje’. Júist voor de spontane momentjes zoals na een winkeldagje of voor een concertbezoek. Met een vaste prijs van €7,60 per rondje bepaal je zelf hoe uitgebreid je gaat genieten. “Mensen verrassen en verwennen: dat is wat we het liefste doen”, aldus ’t Zusje.

Over restaurant ’t Zusje

’t Zusje kent haar oorsprong in het Brabantse Uden. Bij Brasserie de Baron, kwam eigenaar Peter Smits op het idee. “Ik wilde weer écht contact met de mensen en ervoor zorgen dat onze gasten ook écht contact met elkaar hadden. Dus niet even vlug wat eten en weer gaan. Gezellig samenzijn, oprechte aandacht voor elkaar en dat de hele avond, dat was het idee. We besloten onze gerechtjes in kleinere porties aan te bieden. Zo konden onze gasten meerdere dingen proeven en proberen én brachten ze automatisch meer tijd met elkaar door.” Het werd een enorm succes.

Wil jij meer weten over franchisen bij ’t Zusje? Vraag dan nu (vrijblijvend) informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over ’t Zusje

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

’t Zusje

×