Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Restaurantketen ’t Zusje ontwikkelt eigen trainingsprogramma

15 januari 2019
Tapasketen en franchise organisatie, ’t Zusje zal haar eigen werknemers gaan opleiden en trainen. De formule heeft haar eigen trainingsprogramma ontwikkeld genaamd: Zusje Academy. Er zijn momenteel 1200 mensen werkzaam bij de 22 vestigingen van de keten.

’t Zusje is een tapasketen waar je de hele avond tapas kunt eten voor een vaste prijs. De formule heeft al 22 vestigingen en dat zullen er in elk geval 27 worden. Er staan dit jaar een aantal vestigingen op de planning in steden als,  Rotterdam, Ede en Woerden. In totaal werken er 1200 mensen die vanaf februari gebruik kunnen maken van de Zusje Academy.

Het opleidingsprogramma is door de eigenaar van de formule Peter Smits samen met Yollowstone Horeca Academy ontwikkeld. “De Zusje Academy, zoals het programma heet, wordt tegelijk met een nieuwe medewerkers-app gelanceerd en heeft als doel de gastvrijheid, kennis en beleving bij ’t Zusje naar een uitzonderlijk niveau te tillen”, aldus Smits.

Online trainingen

De vijftig online-trainingen bevatten 260 horeca tips en 740 horeca tricks. Hiermee zullen de 1200 werknemers van de formule nog beter en intensiever opgeleid worden. “De trainingen zijn helemaal van nu: online, snel, kort en krachtig. Het op-maat-gemaakte programma richt zich niet alleen op gastvrijheid, kennis en beleving, maar ook op de service, de sfeer en de magie rond ’t Zusje”, aldus Thijs van Helvoort, Operationeel Manager bij ’t Zusje.

×