Restaurants La Place in Hudson’s Bay

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Het Canadese warenhuis Hudson’s Bay gaat samenwerken met franchiseformule La Place. Hudson’s Bay opent dit jaar nog negen winkels in Nederland. In al deze negen winkels komt een La Place. Dit meldde RetailDetail onlangs.

CEO van La Place, Bas van den Nieuwenhof, laat weten aan Retaildetail erg blij te zijn met de samenwerking. We zijn erg blij dat we, samen met onze nieuwe partner Hudson’s Bay, weer terug kunnen keren naar bekend terrein; de vele binnensteden van Nederland. Het openen van deze nieuwe restaurants onderstreept de groei die we voor ogen hebben in Nederland. Met onze vernieuwde restaurants, voorzien van nieuwe wereldkeukens, nieuw ontwikkeld assortiment en een verbeterd zitgedeelte, zijn we sterker dan ooit tevoren.”

De samenwerking met Hudson’s Bay is onderdeel van de nieuwe uitbreidingskoers die La Place voert. Zo heeft de formule onlangs achttien AC restaurants overgenomen. De formule wil niet alleen in Nederland groeien, maar opent ook nieuwe vestigingen in Parijs, Zürich en Toronto.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website