Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Richard Visser opent zijn vierde The Athlete’s Foot vestiging

Richard Visser is al twintig jaar succesvol ondernemer binnen de sneakerbranche. Tegenwoordig heeft hij vier The Athlete’s Foot winkels, klanten kunnen bij hem terecht in Tilburg, Venlo, Den Bosch en Nijmegen. Al zijn andere winkel had hij al laten ombouwen volgens het ‘Sport With Style’ concept, behalve de Nijmeegse vestiging. Deze vestiging was te klein om dit concept te implementeren.

Wanneer hij deze winkel ook zou willen restylen volgens het concept, dan zou hij een grotere locatie moeten vinden. Hij vond deze uiteindelijk in Nijmegen aan de Molenstraat 26. “Een veel betere en ruim twee keer zo grote locatie met meer aanloop”, aldus Visser. Na maanden voorbereiden is de vestiging geopend. “Het zijn vier hele mooie winkels geworden binnen een heel mooi concept, dat feilloos aansluit en aanslaat bij de bredere doelgroep”, aldus Visser.

The Athlete’s Foot

Al sinds oktober 2014 heeft Euretco voet aan Nederlandse grond met The Athlete’s Foot. De snelle doorontwikkeling laat het vertrouwen van Euretco in de formule zien. De formule heeft momenteel 54 vestigingen, 38 hiervan zijn omgebouwd volgens het ‘Sport With Style-concept’.

Ambities

Euretco B.V. is licentiehouder van The Athlete’s Foot in de Benelux. De keten, die begin jaren ‘70 in de Verenigde Staten is opgericht, is sinds december 2012 onderdeel van het in Zwitserland gevestigde INTERSPORT International Corporation (IIC). The Athlete’s Foot is in 30 landen actief met meer dan 500 winkels. Mede door verdere groei in Europa is de ambitie dat het marktaandeel in 2020 gegroeid is naar duizend winkels wereldwijd.

Over Euretco

Euretco is de grootste retailservice-organisatie in Nederland, die samenwerkt met zo’n 1.900 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij bijna 2.750 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en media. De gezamenlijke consumentenomzet bedraagt € 2,3 miljard. De kernactiviteiten van Euretco zijn: retailservices, franchise, groothandel en financiële dienstverlening aan zelfstandig ondernemers. Tot bekende winkelformules en vloerconcepten behoren onder andere Intersport, Runnersworld, The Athlete’s Foot, Libris, Blz, Hubo, Multimate, Decorette, Vivante, Binnen, Slaapkenner  en Topform. Daarnaast beschikt Euretco met Babyface en Blue Rebel  over internationale topmerken in het baby- en kinderkledingsegment. De zelfstandigheid en maximale ondersteuning van de ondernemer staan centraal in de relatie. Ondernemers profiteren naar eigen inzicht van inkoopvoordeel, regelmatige kennisuitwisseling en verkoopsamenwerking. Met zo’n 310 medewerkers staat Euretco dagelijks voor hen klaar.
Euretco is onderdeel van de EK/servicegroup, een Europese coöperatie in de branches woonaccessoires, speelgoed, luxe huishoudelijke artikelen, witgoed en kantoorartikelen.

×