Rijdende Dunkin’ Donuts winkel naar Almere

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Dunkin' Donuts

Donut- en koffieketen Dunkin’ Donuts lanceert haar nieuwe en unieke concept met een rijdende Dunkin’ Donuts pop-up winkel op 26 april in Almere. Met dit concept geeft Dunkin’ Donuts antwoord op de groeiende vraag naar de keten vanuit het hele land. Onlangs opende de keten al haar elfde vestiging in Eindhoven. Nu kunnen nog meer plekken bediend worden met koffie en donuts.

De rijdende winkel is ingericht volgens de nieuwste, internationale huisstijlelementen en is ook grootser opgezet dan de gemiddelde food trucks. Daarmee doet de pop-up winkel niet onder voor een echte store, waardoor de complete Dunkin’ Donuts experience helemaal tot zijn recht komt.

Er waren veel gegadigden om de primeur van de rijdende winkel te krijgen. Mede de vastberadenheid van organisatoren Michael Murphy en Barry Bouget gaf de doorslag. Ook de groeiende vraag vanuit inwoners van Almere vormde een belangrijk aspect om Almere de primeur te geven voor de rijdende donut winkel. Mogelijk krijgt Dunkin’ Donuts later een permanente plek in Almere. Voor het vierde kwartaal van dit jaar zijn er plannen om een nieuwe vestiging te betrekken op een later bekend te maken locatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.