Rit in limousine ook goed voor ochtendhumeur

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Fortune limousine
Dat niet alleen koffie goed helpt om van je ochtendhumeur af te komen, maar ook een ritje in een limousine, merkte de prijswinnaar van de Fortune wedstrijd, Rocco Schoenmakers, uit Heerlen op vrijdag 1 juli 2010.

Rocco Schoenmakers had meegedaan met een wedstrijd om het ochtendhumeur van Nederland te verbeteren. Hij had daarvoor een leuk filmpje gemaakt en deze geplaatst op de website www.eerstkoffie.nl. Tot zijn verrassing had hij daarmee de tweede prijs gewonnen. Op vrijdag 1 juli 2010 werd Rocco met zeven vrienden/collega’s opgehaald voor de deur van Oled Technology’s in Heerlen voor een ritje in een stretched limousine. De chauffeur van de limousine, voorzien van Eerst Koffie logo, rolde om 9:00 uur de rode loper uit. Nadat de prijs overhandigd was door Hans Zeegers van Fortune regio Midden-Limburg, stapte het gezelschap in voor een onvergetelijke rit. Tijdens de rit kregen ze een luxe champagne ontbijt geserveerd. Alles was goed verzorgd en dat was natuurlijk een geweldige oppepper voor het ochtendhumeur.

Ook een prijs winnen met het insturen van een leuke foto of filmpje? Kijk dan even op de website van Fortune. De actie is verlengd.

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 13 juli 2010.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.