Ritel in gesprek met T for Telecom franchisenemers

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Ritel
Telecomketen Ritel staat open voor gesprek met T for Telecom franchisenemers

Dat bevestigd René Joziasse, Directeur Ritel Franchise Stores, in een interview met First Formula.

Ritel heeft al meer dan 15 jaar een succesvolle winkelformule voor mo-biele telecommunicatie met op dit moment 13 winkels op voornamelijk A-locaties. Ritel groeit nog steeds en wil een landelijke dekking realise-ren door middel van samenwerking met franchisenemers. “Wij zijn er klaar voor, voegt René toe. We staan altijd open voor een samenwerkingsverband met goede ondernemers die reeds ervaring hebben opgedaan in de Telecom sector.”

René is er van overtuigd dat de Ritel formule een toegevoegde waarde biedt aan de T for Telecom ondernemers. Binnen de Ritel formule wordt gebruik gemaakt van een unieke winkelindeling, gericht op het aanbie-den van telecommunicatienetwerken en de verkoop van mobiele telefo-nie. Daarnaast zijn er in het uitgebreide assortiment after sales produc-ten aanwezig met een hoge omloopsnelheid. Hiermee onderscheidt Ritel zich duidelijk van de traditionele telecomwinkels.

Ben jij op zoek naar een nieuwe telecomformule?
Op de website ‘www.ritelfranchisestores.nl’ is meer informatie terug te vinden over de formule en kunnen de ondernemers in contact komen met Ritel.

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 6 juli 2010.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.