Ritel opent nieuwe winkel

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Ritel
Donderdag 6 oktober opent telecombedrijf Ritel alweer haar 16de vestiging. De winkel zal huisvesten in winkelcentrum de Hoven Passage in het Zuid-Hollandse Delft. Eigenaar van deze winkel wordt Hayrullah Özbek. Özbek is een echte liefhebber van telecom en gadgets, en vanuit die liefde dan ook helemaal op zijn plek bij Ritel.

De 26-jarige Özbek is opgegroeid met multimedia en wist al van jongs af aan dat hij van die hobby zijn werk wilde maken. Na een tijdlang als verkoper bij Elektroretailer BCC te hebben gewerkt, voelde hij sterk de behoefte om voor zichzelf te beginnen. Özbek vertelt hierover: “Door de dalende prijzen van elektronica in combinatie met de economische crisis, voorzag ik weinig doorgroeimogelijkheden en daarom de keuze om mijn vleugels uit te spreiden.”

Afgelopen zomervakantie begon Özbek zich te verdiepen in het franchise ondernemerschap. “Met name gezien het feit dat er een grote organisatie achter je staat.” Het gevoel bij Ritel was meteen goed. Zo waren er veel gesprekken tussen Özbek en de formulemanager van Ritel, René Joziasse, waaronder bij Özbek thuis. Dit persoonlijke aspect gaf voor de talentvolle ondernemer de doorslag om met Ritel in zee te gaan. “De locatie is zeer geschikt, in een drukbezocht winkelcentrum met een grote diversiteit aan klanten, dat zorgt dus voor een grote toeloop van klanten. “

Özbek steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. Op termijn is het de bedoeling om zijn tweede Ritelwinkel te openen. Daarnaast is hij ook nog eens derdejaars hbo-student Commerciële Economie. “Een druk bestaan, maar alles is prima te combineren.”

dinsdag 20 september 2011.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.