Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Rituals ziet coo na 1,5 jaar vertrekken

Rituals
Na een kleine anderhalf jaar vertrekt Olivier Van den Bossche bij Rituals. Van den Bosch was chief operational officer bij het bedrijf. Hij gaat op 1 juni een nieuwe uitdaging aan. Bij Galeria Karstadt Kaufhof, de warenhuisketen waar hij eerder al eens ceo was.

Van den Bossche begon op 1 januari vorig jaar als coo bij Rituals. In het verleden werkte hij drie jaar bij Metro. Tussen 2014 en 2017 had hij als ceo de leiding over de warenhuisketen Galeria Kaufhof, die zich later verenigde met Karstadt. Vanaf 2015 viel ook de Europese tak van Hudson’s Bay onder zijn verantwoordelijkheid. Wie zijn plaatsvervanger bij Rituals gaat worden kon een woordvoerder nog niet zeggen.

Van den Bossche keert terug in de functie van managing director sales bij Galeria Karstadt Kaufhof. Hij is de aangewezen persoon om de warenhuizen uit het dal trekken na de zware coronacrisis. “In deze complexe omgeving kan ik me geen betere warenhuisexpert inbeelden, met zowel internationale als verkoopexpertise”, aldus ceo Miguel Müllenbach over de komst van Van den Bossche.

×