Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Rob van den Hoogen gestart bij Respo Repair

Vrijdag 20 september 2013 heeft Rob van den Hoogen een franchisecontract getekend met Respo Repair Service voor de regio Deventer. Rob heeft sinds 2001 een eigen bouwbedrijf en ziet de franchiseformule van Respo Repair Service als goede aanvulling op zijn huidige werkzaamheden.

Respo Repair Service startte ooit als reparatiebedrijf voor badkuipen. Inmiddels zijn de monteurs allround en repareren ze ook aanrechtbladen, drempels en kunststof kozijnen. Directeur Joost van Luijt wilde het concept verder uitrollen in Nederland en biedt daarom sinds 2012 Respo Repair Service ter franchise aan.

“Wij investeren constant in de ontwikkeling van (nieuwe) reparatietechnieken om in zoveel mogelijk behoeften van de klant te kunnen voorzien. Daarnaast is de keuze voor de reparatiebranche ook in deze economisch zware tijden een verantwoorde keuze. Niet alleen vanwege de kosten maar ook vanwege duurzaamheid kiezen particulieren en bedrijven steeds vaker voor repareren als alternatief voor vervangen”, aldus Van Luijt.