Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Rob Wierenga versterkt het team van ElectronicPartner Nederland

Met ingang van 1 april 2021 is Rob Wierenga aangetreden als New Business Manager Smart Living bij ElectronicPartner Nederland B.V. Rob was jarenlang werkzaam bij brancheorganisatie Techniek Nederland. Hij heeft hierdoor veel kennis vergaard over de sector en een sterk netwerk opgebouwd.

Rob is trots dat hij onderdeel wordt van het team van ElectronicPartner Nederland. Hij kijkt uit naar deze volgende stap in zijn carrière. “Ik mag mijn passie waarmaken binnen een organisatie waar ik al jaren mee samenwerk. We gaan samen de uitdaging aan omtrent ontwikkelingen die vragen om de inzet van nieuwe en slimmere technieken en een andere manier van samenwerken. Ik ben blij met zo een sterke partij aan mijn zijde en ik kijk uit naar de toekomst”, aldus Rob.

Ook Patrick van Tent, CEO bij ElectronicPartner Nederland B.V., geeft aan zeer verheugd te zijn over het aantreden van Rob. “Als organisatie volgen wij de trends en ontwikkelingen binnen onze branche op de voet. Wij signaleren trends en spelen hier snel op in. Met het aantreden van Rob als New Business Manager Smart Living denken we als organisatie vooruit en spelen we in op een aantal toekomstige ontwikkelingen. Wij zijn enorm trots dat Rob ons team komt versterken en kijken uit naar de samenwerking.”

×