Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Robert Schoemacher opent eerste franchisevestiging Perfect Age Beauty Center

15 oktober jl. was het zover: de eerste franchisevestiging van Perfect Age Beauty Center werd geopend. Cosmetisch arts Robert Schoemacher was aanwezig bij deze opening.

Het Perfect Age Beauty Center verzorgt hoogwaardige behandelingen, uitgevoerd door specialisten die gebruik maken van de nieuwste technologieën zonder dat de franchisenemer hiervoor investeringen hoeft te doen of opleidingen hoeft te volgen.

Schoemacher: “Ik ken veel schoonheidsspecialisten die de wens hebben om een breder dienstenpakket aan hun klanten aan te bieden, maar niet in staat zijn om dat zelf te doen. Met deze franchiseformule kan de schoonheidsspecialist blijven doen waar zij goed in is; haar klanten adviseren en een gezichts- of lichaamsbehandeling geven.”

Schoemacher vervolgt: “De formule is er zowel voor de bestaande als de startende schoonheidsspecialist. Zo worden de eerste vestigingen in Den Bosch en Katwijk gerund door ervaren schoonheidsspecialisten die hun klanten niet meer door hoeven te verwijzen als ze om behandelingen vragen die ze zelf niet kunnen uitvoeren. Daarnaast wordt de Perfect Age Cosmeceuticals lijn ook erg goed ontvangen, daar ben ik ook waanzinnig trots op!”