Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Robin Urban nieuwe directeur Vixx Franchise

22 maart 2021
Sinds 10 maart 2021 is Robin Urban de nieuwe directeur bij Vixx Franchise. Urban zal, samen met algemeen directeur Melvin Brouwer, de dagelijkse leiding van het bedrijf op zich nemen. Vixx adviseert en ondersteunt particulieren en ondernemers bij al hun (geld)zaken.

Robin Urban is sinds 2019 betrokken bij de formule. Er zijn inmiddels acht franchisenemers en de toekomstplannen van het bedrijf zijn nog uitgebreider. De aanstelling van Urban als directeur sluit daar bij aan.

‘Mensen laten excelleren’

Urban vertelt over de missie van Vixx. “De missie van Vixx is om mensen in hun kracht te zetten om ze te laten excelleren, en dat is ook mijn filosofie. We zetten bij Vixx niet alleen consumenten en ondernemers in hun kracht, maar ook franchisenemers. Want we bieden hen de mogelijkheid om met onze persoonlijke begeleiding efficiënt een bedrijf te runnen, om op die manier meer klanten te kunnen bedienen.”

‘Vixx is vernieuwend en breed georiënteerd’

“Vanuit mijn werkervaringen, heb ik vrijwel alle franchiseorganisaties binnen de financiële dienstverlening gezien en in mijn optiek is Vixx echt vernieuwend en breed georiënteerd. Het leuke is dat niet alleen hypotheekadviseurs zich kunnen aansluiten, maar wij zijn er bijvoorbeeld ook voor financieel planners of zakelijke dienstverleners en andere disciplines, daarmee creëren we een heel platform van diensten voor onze klanten. Er staat nu een mooi fundament, maar er moet wel nog veel gebeuren. Dus, dat is een hele mooie uitdaging. Op de vraag van Melvin om hier verder gezamenlijk in op te trekken, hoefde ik dan ook niet lang na te denken”, aldus Robin Urban.

‘Financiële én zakelijke dienstverlening’

Urban vertelt over de financiële dienstverlening van Vixx. “Er staat nu een zeer dynamisch en onderscheidend concept, waarin je als zelfstandig adviseur al je dromen en kwaliteiten kan benutten. Vixx is een van de weinige – financiële – dienstverleners, waarmee je in de basis de klant zoveel breder kan bedienen. Zeker ten opzichte van andere concepten. De franchisenemer kan de klant echt ontzorgen. Zowel particulieren, ondernemers en ondernemingen kunnen bij Vixx terecht om alles optimaal te regelen.”

×