Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Rodizio start uitrol in Nederland

Sinds de oprichting van Rodizio in 2007, heeft Italo Atzori een indrukwekkende horeca-onderneming opgebouwd die de harten van vele Nederlanders heeft veroverd. Met zijn Braziliaanse afkomst en een scherp oog voor onbenutte marktkansen, introduceerde Atzori een uniek restaurantconcept dat de traditionele Braziliaanse keuken naar Nederland bracht. Vandaag de dag is Rodizio niet alleen een gevestigde naam in Den Haag, maar heeft het ook een tweede succesvolle locatie in centrum Rotterdam geopend. 

Rodizio, de authentieke Braziliaanse keuken

Rodizio draait om de totale beleving, waarbij gasten worden ondergedompeld in een sfeer van ontspanning en genot. Bij binnenkomst worden ze verwelkomd door de zachte klanken van Braziliaanse muziek en de verleidelijke geur van de authentieke Braziliaanse keuken. De obers staan klaar om de gasten te bedienen met het mooiste vlees, dat op traditionele wijze aan tafel wordt gesneden.

“Bij Rodizio gaat het niet alleen om het eten maar ook om de beleving,” legt Italo Atzori uit. “We willen onze gasten een onvergetelijke avond bezorgen, waarbij ze zich volledig kunnen overgeven aan de smaaksensaties van de Braziliaanse keuken en genieten van de levendige ambiance die we creëren.”

Het culinaire avontuur begint met een uitgebreid buffet, waar zelfs vegetariërs versteld zullen staan van de gevarieerde keuzemogelijkheden. Het buffet bestaat uit een selectie gemarineerde en gegrilde groenten, visgerecht en diverse warme gerechten. Na het buffet is het de beurt aan de gauchos om in actie te komen. Gasten kunnen hun favoriete vlees selecteren, waarna ze kunnen zien hoe de gauchos het malse vlees voor hun ogen afsnijden. Het assortiment omvat onder andere rundvlees, lamsvlees, varkensvlees, worstjes en gevogelte, waarbij de Picañha als het meest gewilde stuk vlees wordt beschouwd.

“De ‘all you can eat’-formule van Rodizio geeft onze gasten de vrijheid om zo vaak te bestellen als ze willen gedurende een periode ,” legt Atzori uit. “We willen dat onze gasten zich volledig kunnen laten verwennen en de smaken van onze keuken kunnen verkennen zonder beperkingen.”

De ideale locatie voor diverse evenementen

Naast de culinaire ervaring is Rodizio ook een ideale locatie voor diverse evenementen. Of het nu gaat om vrijgezellenfeesten, verjaardagen, jubilea, bruiloften, zakelijke bijeenkomsten of teambuildingactiviteiten, de sfeervolle setting en de uitstekende service maken Rodizio tot de perfecte keuze.

Het succes van Rodizio kwam echter niet zonder uitdagingen. In het begin was het lastig om het concept bij de mensen bekend te maken. “Het was een nieuw concept en we moesten hard werken om het vertrouwen van mensen te winnen,” geeft Atzori toe. “Maar uiteindelijk zagen ze in dat Rodizio niet zomaar een restaurant is, maar een unieke ervaring die je moet beleven.”

De meest smaakvolle en malse Zuid-Amerikaanse vleessoorten

Bij Rodizio draait het ook om de kwaliteit van het vlees. Atzori benadrukt dat ze hun vlees niet zomaar bij de lokale groothandel of slager inkopen. “We gaan voor de beste kwaliteit. We zorgen ervoor dat ons vlees voldoet aan de hoogste normen, zodat onze gasten kunnen genieten van de meest smaakvolle en malse Zuid-Amerikaanse vleessoorten.”

Een ander uniek aspect van Rodizio is de aandacht voor verjaardagen. “Als er iemand jarig is, zingen we met het hele restaurant voor die persoon,” zegt Atzori lachend. “Soms hebben we wel tien verjaardagen op één avond. Natuurlijk zit er af en toe een grapjas tussen die uiteindelijk helemaal niet jarig blijkt te zijn, maar dat vinden we niet erg. We vinden het geweldig om te doen.”

De populariteit van Rodizio reikt ver buiten Den Haag en Rotterdam. Gasten komen van heinde en verre om te genieten van deze unieke culinaire ervaring. “We hebben gasten die speciaal voor Rodizio naar Den Haag of Rotterdam komen, zelfs vanuit Groningen en over de grens,” zegt Atzori trots.

Franchisen bij Rodizio

Voor degenen die dromen van een eigen Rodizio-vestiging zijn er enkele vereisten. “Toekomstige franchisenemers moeten een grote passie hebben voor de horeca, uitstekende managementvaardigheden bezitten en vertrouwd zijn met de regio waarin ze zich willen vestigen,” legt Atzori uit. “Het is hard werken, vooral in het begin. Daarnaast is de locatie van cruciaal belang, met een pand van ongeveer 500 of groter m² als ideaal.”

Met grote ambities voor groei is Italo Atzori vastberaden om Rodizio in alle grote steden te vestigen. De unieke combinatie van smaakvolle gerechten, een bruisende sfeer en uitmuntende service belooft een culinair avontuur dat de harten van nog meer Nederlanders zal veroveren.

Ontvang gratis meer informatie over Rodizio

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Rodizio

×