Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Roel Steunenberg nieuwe directeur Autohopper

Roel Steunenberg is met ingang van januari de nieuwe directeur Sales & Operations van de autoverhuurketen Autohopper. Na een carrière als Owner Wagenpark bij Coolblue kiest Steunenberg ervoor om weer terug te keren naar zijn roots, de autoverhuur.

Steunenberg is geen onbekende binnen de branche. Voordat hij startte bij Coolblue was hij actief voor verschillende autoverhuurbedrijven.

Salesorganisatie bouwen

Samen met oprichters Mark Dekker en Steven Donselaar gaat hij leiding geven aan het team in Apeldoorn en krijgt hij de opdracht een salesorganisatie te bouwen. Autohopper heeft een sterk en fijnmazig netwerk (ruim 110 vestigingen) gericht op de verhuur van auto’s en (verhuis)bussen waarbij de particuliere markt goed bediend wordt. “Nu dit goed draait is de tijd rijp om ook stappen op de (groot)zakelijke markt te gaan zetten en daar kunnen we de expertise van Roel goed gebruiken”, aldus Mark Dekker.

Nieuwe verhuursoftware

Autohopper heeft de afgelopen twee jaar flink geïnvesteerd in een high-end automatiseringsplatform waarop zowel de franchisepartners als het hoofdkantoor draaien. “Ons automatiseringsplatform is ingespeeld op de specifieke wensen vanuit de grootzakelijke markt, zoals de mix van kortlopende verhuur en verhuur voor de langere termijn”, aldus Mark Dekker. “Maar met alleen de juiste personen op de juiste plek en slimme automatisering red je het niet. We moeten het samen doen. Hierbij is het enthousiasme van onze lokale partners essentieel: alleen in combinatie met hun gedrevenheid en inspanningen kunnen we echt succesvol zijn op de grootzakelijke markt.”

×