Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Roelof Jansen opent de plek voor bagels, koffie & geluk in zijn Gorinchem

Bagels & Beans strijkt neer in vestingstad Gorinchem. Dit doet zij samen met Bagelbaas Roelof Jansen. Op 25 maart opent hij aan de Arkelstraat zijn deuren. Roelof: ‘Je bent bij mij even niet meer bezig met alles wat er nog moet gebeuren op een dag. Bij mij hoeft namelijk niks, behalve genieten van pure gerechten, dranken & momenten’.

Reizen brengt je thuis

Roelof laat zien dat verre reizen je soms uiteindelijk thuis laten landen: ‘Ik heb verschillende plekken van de wereld mogen zien onder andere New York. Daar zag je op iedere hoek een bagelzaak, terwijl in Nederland de eerste Bagels & Beans vestigingen openden. Ik wist toen natuurlijk nog niet wat de toekomst voor mij in petto had, maar het zaadje was wel al gepland.

Met de paplepel ingegoten

De fanatieke deelnemer van Heel Holland Bakt was vanaf jongs af aan al bezig met ambacht en alles rondom eten, drinken en mensen blij maken. Als kleinzoon van een docent aan de bakkersschool was het harde werken en het ambacht van het bakkersvak hem jong geleerd. Naast het reizen en het opdoen van inspiratie heeft Roelof 20 jaar ervaring in het centraal zetten van het allerbelangrijkste: ‘de gast’. Dit deed hij onder andere als freelance-eventmanager.

Op bezoek bij Roelof

Roelof: ‘Als ik zelf een Bagels & Beans bezoek voelt dat voor mij als thuiskomen. Even niks moeten, dat gevoel wil ik al mijn gasten geven. We zitten als mens al snel in een continue drive. Daarom is het juist zo belangrijk om er even lekker uit te stappen. Dat kan bij mij aan de Arkelstraat.’

De symfonie van de dag

Roelof is een echte familieman die net als Bagels & Beans naast eten nog een grote passie heeft: muziek. Als geen ander begrijpt hij hoe muziek invloed heeft op een ruimte, moment & gevoel: ‘Muziek hoor je niet als het aan staat. Pas als het er niet meer is, hoor je het meteen.’ Precies dat is waar de muziek bij Bagels & Beans voor zorgt. Het is de symfonie van de dag, die je laat genieten in het moment.

Wat nuttig je dan als je wordt meegenomen door de verschillende muziektonen van Bagels & Beans? De meest versgemalen koffie en rijkelijk belegde bagels staan iedere dag op de agenda. Maar Roelof serveert met liefde ook salades, zoetigheden en verschillende soorten yoghurts. Met Bagels & Beans in Gorinchem wordt van espresso tot taart & van bagel tot sapje telkens een moment van geluk geserveerd. Met liefde en aandacht bereid door trotste bagelbaas Roelof en zijn team.

Ontvang gratis meer informatie over Bagels & Beans

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bagels & Beans

×