Roermond trotse Vitaminstore van het jaar

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Vitaminstore werd bekend gemaakt dat Vitaminstore Roermond een jaar lang de titel ‘Vitaminstore van het Jaar’ mag dragen.

Eind 2015 ontstond het idee om binnen Vitaminstore de klanttevredenheid te laten toetsen. In samenwerking met de mysteryshoppers van Retail Reality werd er een reeks aan workshops opgezet over klanttevredenheid. Daarnaast werden er mysteryshoppers op pad gestuurd om te kijken hoe het er in het ‘echt’ aan toe zou gaan in de winkels. Martien Overbeek, Vitaminstore’s winkelcoach, legt uit: “Goede medewerkers zijn van cruciaal belang voor het succes van een retailer. Het verschil wordt gemaakt op het gebied van advies en service, maar ook op het gebied van empathie en authenticiteit. We willen voortdurend focussen op de klant, erachter komen wat hen drijft en waar wij kunnen helpen.”

Uiteindelijk scoorde Vitaminstore Roermond het beste en kreeg de titel ‘Vitaminstore van het Jaar’.  Koert Otten, directeur van Vitaminstore, vertelt: ‘’Op de kop af 10 jaar geleden won Monique Kleiser al eens de prijs voor meest gastvrije Limburger. Eigenlijk een Horeca-award. ‘Er elke dag een feestje van maken met de klant’, is binnen Vitaminstore inmiddels de gevleugelde uitspraak van Monique. Die als storemanager, samen met Ilse, Sandra en Patrice, elke dag alles uit de kast haalt om dat te bewerkstelligen.’’

Er zijn 33 winkels van Vitaminstore in Nederland plus een webshop. Men kan er terecht voor advies en een assortiment aan gezondheidsproducten. Is het franchisen bij Vitaminstore iets voor u? Klik hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.