Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Rolf Sanchez opent De Beren drive-thru

Dit weekend was het feest bij De Beren restaurants. Bij de opening van De Beren drive-thru in Barendrecht kwam niemand minder dan Latin beroemdheid Rolf Sanchez een spectaculair optreden geven. Onder het genot van zomerse hits van de bekende artiest, kregen gasten de kans om met de fiets, auto of scooter door de drive-thru te rijden en een bestelling op te halen.

‘’In deze tijd is het helaas nog niet mogelijk om te dineren in de horeca of een concert te bezoeken. Genoeg reden voor een écht De Beren feestje op gepaste afstand én in of op je eigen vervoersmiddel. Met optredens van een BN’er, verschillende dj’s en lokale artiesten, zorgen we niet alleen voor een onvergetelijke beleving. We steunen tevens de evenementenbranche, die het op dit moment ook niet makkelijk heeft.’’ Aldus Melvin van der Wielen, Managing Director bij De Beren.

Meerdere vestigingen

Naast de feestelijk geopende vestiging in Barendrecht is De Beren Zoetermeer ook omgetoverd tot tijdelijke drive-thru. Ook staan de vestigingen in Bleiswijk en Capelle aan den IJssel volgende week op het programma om te openen als drive-thru. Met de heropeningen van verschillende locaties als drive-thru wilt De Beren haar klanten op een veilige manier laten genieten van de klassiekers op het menu. De afhaalmenu’s zijn voorafgaand te bestellen op de website van De Beren. Sommige gerechten worden vers bereid op de smoker-barbecue, in het zicht van de gasten. Om kennis te maken met de rooksmaak van ‘de smoker’, wordt er vers buikspek uitgedeeld.

Voor de openingen van komende week in Bleiswijk en Capella aan den IJssel zijn er andere artiesten, lokale zangers, DJ’s en dansers ingehuurd die van donderdag tot en met zondag een podium krijgen bij De Beren drive-thru’s.

[box]Wil je meer weten over De Beren restaurants? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×