ROMEO lanceert nieuwe franchiseformule

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Finzie

Er staat een nieuwe franchiseformule in de startblokken. ROMEO Franchise lanceert in november dit jaar een vernieuwende formule voor financiële dienstverleners. Tegen lage instapkosten kunnen adviseurs een eigen vestiging starten. De formule staat voor het creëren en behouden van een hechte klantrelatie door de grote en kleine geldzaken van consumenten op orde te brengen en te houden.

De nieuwe formule, waarvan ROMEO de naam in november onthult, is geboren uit de gedachte dat financiële dienstverlening anders kan. De onderscheidende factor van de financieel adviseur wordt meer en meer zijn persoonlijke aandacht voor de klant. Franchisenemers van de formule kunnen zich dan ook volledig focussen op het advieswerk. De werkzaamheden die níet direct met adviseren te maken hebben, besteedt de adviseur uit. Daardoor heeft hij alle ruimte voor zijn klant, het complexe advieswerk en het onderhouden van de relatie.

Het bedrijf bouwt aan een landelijk netwerk met adviseurs die deze visie omarmen. Omdat de formule leunt op de nieuwste technieken en inzichten, heeft de franchisenemer zeer lage formule-, kantoor- en ICT-kosten.

Na een periode van onderzoek, conceptontwerp en techniekontwikkeling, is ROMEO nu in gesprek met de eerste franchisenemers. Doel is om nog dit jaar de eerste vestigingen te openen.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website