Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Rotterdam krijgt nieuw La Place Express-concept

La place opent op 10 juni a.s. een nieuwe vestiging van het Express-concept. Het wordt de tweede vestiging van het nieuwe concept. De vestiging komt in het centrum van Rotterdam in het winkelcentrum ‘Forum’.

De vestiging opent op donderdag 10 juni om 10 uur ’s ochtends. Gasten kunnen binnen terecht voor hun bestelling of het to-go meenemen. Er wordt namelijk ook gefocust op take-away.

In 2020 opende de eerste vernieuwde Express-vestiging aan de Leidsestraat in Amsterdam. De franchiseformule beschikt over een koffiebar en een breed aanbod aan nieuwe gerechten. Klanten kunnen ook via hun telefoon bestellen. Voor de ‘drukke stadsmens’ worden er ook producten verkocht die thuis bereid kunnen worden.

Over La Place

La Place bestaat sinds 1987 en richt zich op het aanbieden van dagverse, huisgemaakte producten. De franchiseformule combineert de producten met een selfservice restaurant. Bij La Place wordt alleen met verse grondstoffen en eigen recepten gewerkt. Er zijn 60 vestigingen in Nederland en vestigingen in Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Duitsland, Canada en de Verenigde Staten.

×