Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Rotterdam verwelkomt Italiaanse vegan burgerformule

Op vrijdag 27 juli opende Flower Burger haar eerste vestiging van Nederland in het centrum van Rotterdam. De Italiaanse vegan burgerformule opende haar deuren aan de Rotterdamse Hoogstraat 107A. De vestiging wordt gerund door Caroline de Bruin  die het concept in Rome ontdekte.
Flower Burger

De formule is in 2015 opgericht en vind haar oorsprong in het Italiaanse Milaan. De franchise focust zich op 100% veganistische burgers en heeft inmiddels acht vestigingen in Italië. De vestiging in Rotterdam is de eerste buitenlandse opening van de franchiseformule. De winkel zal worden geëxploiteerd door franchisenemer Caroline de Bruin.

Flower Burger serveert vijf ‘vaste’ burgers en een wisselende variant. De prijs varieert tussen €7 en €10 en wie een menu met chips en drinken bestelt, krijgt 10 procent korting. De burgers worden d.m.v. natuurlijke kleurstoffen voorzien van de meest opvallende kleuren.

De franchisevestiging

Het pand in Rotterdam beschikt over 140m² en biedt plek aan 48 gasten, exclusief het terras wat nog eens 12 zitplaatsen biedt. De burgerketen is elke dag geopend van 12:00 uur tot 22:00 uur.

×