Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Rotterdams horecaconcept De Beren opent nieuwe vestiging in Heerhugowaard

Na Haarlem en Hoofddorp opent De Beren een vestiging in Heerhugowaard. Gasten kunnen vanaf donderdag 19 juli iedere dag vanaf 11.30 uur genieten van een lunch, borrel of de beroemde ‘all time favorites’, zoals de burgers, entrecote en verse vis van de houtskoolgrill. De 37e vestiging van de horecaformule is te vinden aan de Middenwaard, vlakbij het centrum van de stad en is na een grondige verbouwing in een eigentijds De Beren-jasje gestoken.

Goedgevulde kaart

Een uitgebreide menukaart kan in dit De Beren restaurant niet ontbreken. Zo staat de lunchkaart vol broodjes, tosti’s, clubsandwiches en salades. Gasten kunnen ervoor kiezen om buiten in het zonnetje te lunchen of binnen plaats te nemen. Tussen de middag- en avondmaaltijd door is het terras of de sfeervolle bar een prima plek om gezellig met vrienden, familie of collega’s te borrelen.

Beren ‘classics’ van de houtskoolgrill

’s Avonds kunnen de gasten zich te goed doen aan de De Beren ‘classics’: traditionele gerechten zoals spareribs en saté. Bijna alle gerechten worden bereid op de houtskoolgrill, waardoor ze een unieke smaak krijgen. Daarnaast zijn er ieder seizoen wisselende gerechten. Aan de kinderen is ook gedacht. Zij hebben keus uit zes kindermenu’s. Een diner bij De Beren kan gecombineerd worden met een bioscoopbezoek.

×