Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

RTL Z maakt in samenwerking met De Nationale Franchise Gids programma over franchise

Z  Broadcasting gaat in de maand november een special uitzenden op RTL  Z; Next Level Franchise’. In verschillende rubrieken gaat de verslaggever in gesprek met ondernemers die aan de hand van succesvolle formules hen verhaal vertellen. De redactie nodigt kennispartners uit die hen expertise willen delen wat betreft het Franchise concept binnen Nederland.

Tevens kijkt onafhankelijk deskundige, Tim Hazekamp (De Nationale Franchise Gids) naar de laatste ontwikkelingen binnen de branche, onderbouwd met feiten en cijfers. Het programma zal aanwezig zijn op Het Nationale Franchise Congres en daar onder andere aandacht besteden aan de winnaar van de jaarlijkse ‘Franchise Starter Award‘. Een award welke nieuw en deugdelijk franchising beloont.

Onderwerpen van gesprek, onder andere:

  • De aankomende franchise-wetgeving en de (commerciële) gevolgen daarvan voor de formules.
  • Hoe formules tegenwoordig zorgen voor expansie en nieuwe franchisenemers.
  • Als formule meerwaarde bieden voor je ondernemers in een tijdperk waar alles relatief eenvoudig online te regelen is. c.q. relevant blijven.
  • De toekomst van Franchise in Nederland.

Momenteel is Z Broadcasting nog op zoek naar partners die binnen dit programma graag hun eigen bedrijf/formule belicht willen zien. Doelstelling is kennis delen en het verhaal van een formule vertellen. Heeft u als adviseur een eigen blik op bovenstaande onderwerpen? Dan komt u wellicht ook in aanmerking.

[box]De eerste bedrijven hebben zich reeds aangemeld. Heb jij ook een ‘Next Level Franchise’ formule neem dan contact op met eindredacteur John Kerster via j.kerster@nextleveltv.nl / 06 23 89 70 04 óf breng een bezoek op het Media Park te Hilversum.[/box]

×