Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ruim 60 franchiseformules aanwezig op Franchisebeurs 2019

Er hebben zich al ruim 60 franchiseformules ingetekend voor de komende editie van Franchisebeurs Onderneem ‘t! 2019. Dit jaar zijn er meer dienstverlenende formules dan ooit en dat is goed voor de bezoeker. “Diversiteit aan standhouders is zeer waardevol voor de bezoeker”, aldus medeorganisator Tim Hazekamp. “We zijn blij met de variatie aan formules die zich hebben aangemeld voor de beurs. Het belooft een mooie editie te worden.”

Verschillende pleinen

“De beursvloer is dit jaar meer opgedeeld in verschillende pleinen. Zoals inmiddels traditie is, kunnen bezoekers van de beurs zich over alle foodtrends laten informeren op het Horecaplein. Alle zintuigen worden geprikkeld en beginnende ondernemers kunnen terecht bij ruim twintig food formules. Het horecaplein is het centrale punt van de beursvloer. Terugkerend element is het Startersplein. Zestien startende franchiseformules die net hun formule hebben opgericht zijn op zoek naar ambassadeurs die hun merk verder in de markt gaan zetten. Verder heb je nog het Dienstverlenersplein, waar ook ruim zestien dienstverlenende formules zullen strijden om jouw aandacht en als ware marktkoopmannen hun formule bij je aanprijzen.”

Ook nieuw dit jaar is het Experienceplein, waar standhouders eigen standbouw kunnen plaatsen. “Zo voegen we meer beleving toe aan de beursvloer. De bezoeker loopt bijvoorbeeld een pop-up store van Subway binnen en komt zo direct in contact met het concept. Maar ook foodtrucks, campers, Piaggio’s, partytenten: alles is mogelijk”, vult Hazekamp aan.

Klik hier om een overzicht te zien van alle deelnemers.

Laat u adviseren door specialisten en ras-ondernemers

De Kamer van Koophandel, de Nederlandse Franchise Vereniging, Ludwig & Van Dam en LXA franchise advocaten zullen seminars geven op de beurs en je voorlichten over het proces van het opstarten van jouw eigen (franchise) onderneming. Daarnaast kun je deze partijen uitgebreid vragen stellen na afloop van het seminar en eventueel bij hun stands op de beursvloer.

“Het programma zit verder bomvol met informatieve lezingen en workshops van ondernemers die door de wol geverfd zijn. Deze mannen en vrouwen vertellen je direct wat hun ervaringen uit de praktijk zijn. Super waardevol voor een startend ondernemer. Zo zullen Ralph Jansen, franchisenemer van Subway, en Gerard van den Tweel, franchisenemer van o.a. Albert Heijn en Etos, vertellen over hun ervaringen als ondernemer bij deze franchiseformules.”

Ieder seminar geeft een boost aan informatie en duurt 30 minuten. Zo kunt u in korte tijd proeven van verschillende onderwerpen.

Mis het niet, vraag nu je kaart aan

De Franchisebeurs is voor iedereen gratis toegankelijk en vindt plaats op 4 & 5 april te Hart van Holland in Nijkerk. Openingstijden zijn van 10.00 – 16.00 uur. Parkeren is gratis. Wachten bij de entree voorkomen? Registreer je dan vooraf online.

 

×