Runnersworld opent winkel in Goes

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Vandaag, op 22 oktober 2015, opent franchiseformule Runnersworld de eerste Runnersworld-winkel in Goes. De grootste hardloopwinkelketen van Nederland vestigt zich aan de Gasthuisstraat 16. De franchisenemers van de winkel zijn Paola (42) en Raymond (50) van Gilst. De burgermeester van Goes, René Verhulst, zal om 17.30 uur een symbolisch startschot geven voor de nieuwe winkel. Nederlands bekendste hardloopspeaker Bert Pessink zal de feestelijke opening in goede banen leiden.

De franchisenemers zijn vijf jaar geleden in de ban geraakt van de hardloopsport. Paola liep bijvoorbeeld al zes marathons, waarvan tweemaal de Kustmarathon in Zeeland. Daarnaast heeft ze ook deelgenomen aan diverse baan-, trail- en crosswedstrijden. “We zijn enorm trots om de eerste hardloopspeciaalzaak in de provincie Zeeland te openen. Onze winkel op een A-locatie in het centrum van Goes komt tegemoet aan een behoefte van de Zeeuwse hardloper. We hopen ze hier niet alleen te helpen met de hoogste kwaliteit A-merkproducten, maar ook vooral onze passie voor de sport over te brengen via advies, sfeer en onze mensen. Runnersworld Goes is jouw runningmate voor al je loopavonturen in Zeeland”, zegt Paola. “De eerste reacties van mensen hier zijn al enorm enthousiast. We gaan ervan uit dat dat enthousiasme vanaf 22 oktober 2015 alleen nog maar groter wordt. Aan ons sportieve en gepassioneerde team zal het in ieder geval niet liggen.” Bezoekers kunnen in de winkel ook terecht voor een persoonlijk advies over wedstrijden, trainingen, blessures, voeding en gezond leven in het algemeen.

Damy Rutjes, formulemanager Runnersworld Nederland zegt: “Runnersworld groeit. Het is ons streven om hardlopers in het hele land te voorzien van een lokale plek voor al hun hardloopbehoeften. De nieuwe vestiging in Goes biedt nu ook lopers in de prachtige provincie Zeeland deze plek. We kijken uit naar een positieve toekomst voor Runnersworld. Een toekomst waarin we voor steeds meer lopers in Nederland de runningmate zijn.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website