Runnersworld start actie voor hardloophits-cd

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Runnersworld is een actie gestart waarmee zij op zoek gaat naar de beste Runninghits.  Hardlopers uit het hele land kunnen hun stem uitbrengen op de facebookpagina van Runnersworld om te stemmen op hun favoriete hardloopnummers.  Hiermee kunnen lopers bepalen welke nummers op de Runninghits-cd terechtkomen en maken ze kans op verschillende prijzen. Runninghits is een unieke samenwerking tussen Runnersworld, Brooks, Sony Music en Sky Radio.

Sabine Kneepkens, marketingmanager van Runnersworld Nederland legt de link tussen muziek en hardlopen uit: “Muziek is voor velen onlosmakelijk verbonden met hardlopen. Als motivatie via je koptelefoon, maar ook voor het creëren van een sportieve en spannende ambiance bij hardloopwedstrijden. Snelle beats of juist rustige achtergrondmuziek; iedereen heeft zijn eigen smaak. Runnersworld brengt deze smaken nu samen met de Runninghits-stemming.”

Van 5 tot en met 18 mei 2014 zijn op Sky Radio commercials te horen die hardlopers oproepen te stemmen. Ook besteedt de Sky Radio-website aandacht aan de actie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise