Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Runnersworld start samenwerking met StrongmanRun

Franchiseformule Runnersworld is een van de nieuwe sponsoren van de StrongmanRun, de jaarlijkse mud- en obstaclerun die dit jaar op 1 september in Hellendoorn wordt gehouden. Door de samenwerking met de Strongmanrun wil de hardloopspecialist haar klanten een nieuwe uitdaging bieden.

Runnersworld Nederland is dit jaar voor het eerst bij een mud- en obstaclerun betrokken. De hardloopspecialist verbindt zich de komende twee jaar aan de StrongmanRun. “Het hardlopen in Nederland is in beweging en steeds meer hardlopers raken geïnteresseerd in alternatieve lopen. Mud- en obstacleruns zijn een serieuze uitdaging en we willen mensen goed voorbereid aan de start laten verschijnen”, aldus Bas van der Krogt, formulemanager van Runnersworld.

De StrongmanRun in Hellendoorn wordt sinds 2012 gehouden. Bas Wispels van StrongmanRun vult aan: “Het parcours gaat door bossen, meren en over de unieke Sallandse Heuvelrug. Veel mensen zouden deze run graag willen lopen en de expertise van Runnersworld zal ervoor zorgen dat de lopers fit van start kunnen gaan.”

Runnersworld speelt een actieve rol in het advies voorafgaand aan de mud- en obstaclerun en is samen met sportmerk Saucony nauw betrokken bij het Become a Strong (wo)man programma waar 100 deelnemers in 100 dagen klaargestoomd worden voor hun eigen sportdoel. Bovendien kunnen zowel beginnende als gevorderde lopers met al hun hardloopvragen terecht in een van de achttien vestigingen van de franchiseformule.

Samen met Saucony heeft Runnersworld een actie opgezet om lopers kennis te laten maken met de StrongmanRun. In heel de maand juni zal men 50% korting krijgen op een startbewijs bij aankoop van een paar Saucony schoenen. “We hopen hiermee mensen uit te dagen om het hardlopen op een andere manier te ervaren”, aldus Van der Krogt.

De hardloopspecialist is tevens als sponsor betrokken bij de StrongmanRun Throwdown. Een nieuw evenement onder de vlag van StrongmanRun Nederland. Het event combineert obstakels van de StrongmanRun met uitdagende workouts op een historische locatie: het FBK Stadion in Hengelo. Op 29 juni a.s. is Runnersworld hier zichtbaar met een stand aanwezig.

×