Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Runnersworld stelt manager Duurzaamheid aan

Per 1 januari jl. heeft Runnersworld Nederland, onderdeel van Euretco, een manager Duurzaamheid binnen het team aangesteld. De formule wil verantwoord omgaan met de door de natuur aangeboden middelen en streeft duurzaamheid na voor haar klanten, voor haarzelf en de wereld waarin wij leven en sporten.

Op 10 oktober 2017 is de franchiseformule begonnen met het inzamelen van sportschoenen die gerecycled worden tot speelplaatsen en hardloopbanen. Eerder is al begonnen met de verkoop van hardloopsokken uit gerecyclede visnetten en het komende jaar zal ook de begeleiding naar duurzaam hardlopen onderdeel worden van de dienstverlening.

“Steentje”

Om duurzaamheid verder uit te dragen naar haar klanten is per 1 januari jl. “Steentje” toegevoegd aan het team in Hoevelaken in de rol van manager Duurzaamheid. Bas van der Krogt, formulemanager van Runnersworld: “Duurzaamheid is belangrijk voor ons op veel gebieden. Het is echter moeilijk om de wereld alleen te veranderen. Door het inzamelen van sportschoenen kun je in ieder geval jouw steentje bijdragen. Ik ben blij met de toevoeging van Steentje aan ons team. Steentje zal met zijn enthousiasme ons verhaal vertellen en ons helpen de volgende stappen te maken samen met onze klant.”

Direct in de eerste week sinds zijn aanstelling heeft Steentje al zijn stempel weten te drukken op het bedrijf. Hij heeft namelijk alle werknemers van Euretco voorzien van herbruikbare koffie- en theemokken. Deze vervangen de oude plastic bekertjes. Want zoals Steentje kan beamen: ‘wie iets wil veranderen in de wereld, begint natuurlijk bij zichzelf’.

×