Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Runnersworld steunt Longfonds

Franchiseformule Runnersworld heeft 11.500 euro opgehaald voor het Longfonds. Dit hebben zij gedaan door enkele acties op poten te zetten, waaronder een tweede editie van de Night Run. De organisatie van dit evenement deden zij in samenwerking met partner ASICS. Ruim 4.300 lopers droegen met vijf kilometer hardlopen 2,50 euro per inschrijving bij aan de donatie voor het Longfonds.

‘’We zijn enorm trots dat we samen met onze lopers zo’n mooi bedrag hebben binnengehaald voor het Longfonds’’, aldus Damy Rutjes, formulemanager bij Runnersworld. ‘’Het Longfonds en Runnersworld vinden elkaar in hun streven naar een gezondere levensstijl. Hardlopen, wandelen en bewegen in het algemeen spelen een grote rol bij het versterken van de longen. Dankzij acties als de Night Run dragen we bij aan het uit de wereld helpen van longziekten en vragen we aandacht voor het belang van bewegen voor gezonde longen.’’

De formule Runnersworld wordt daarnaast erg gewaardeerd door de Nederlandse consument. Zo is de formule de afgelopen jaren al meerdere malen uitgeroepen tot Beste Winkelketen Sport. Dit gebeurde bij de ING Retail Jaarprijs in 2007, 2010, 2011, 2012, 2013 en 2014.