‘s Werelds eerste biershake

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Foodmaster viert deze maand Oktoberfest en komt met een primeur. De cafetaria-keten introduceert namelijk de eerste biershake ter wereld; een milkshake met biersmaak.

Naast lekkere Foodmaster oer-Hollandse frites en snacks is het bedrijf regelmatig op zoek naar toevoegingen aan het assortiment. Dit doen ze door regelmatig nieuwe smaken te introduceren. De milkshake is hierdoor één van de handelskenmerken van het bedrijf. De maand oktober staat bekend om het Oktoberfest en dat wil de formule  niet zomaar voorbij laten gaan. Door het Oktoberfest en milkshake samen te voegen is Foodmaster het eerste bedrijf dat de biershake gaat verkopen.

Met dit idee ging het bedrijf naar leverancier Coolbreak. Bij deze producent uit bierland België dacht het bedrijf goed te zitten. Coolbreak geloofde eerst niet in het plan, maar na aandringen van Foodmaster ging de producent er mee aan de slag. Over het resultaat kan de klant de gehele maand oktober oordelen in één van de Foodmaster vestigingen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website