Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

’s Werelds grootste ijsformule komt naar Nederland

Het Amerikaanse Baskin-Robbins komt naar Nederland. De formule gaat hun nieuwste ice cream bakeryconcept lanceren. Baskin-Robbins is onderdeel van Dunkin’Brands International, ook bekend van de donutformule Dunkin’ Donuts. Baskin-Robbins opent deze lente haar eerste vestiging in Nederland.

“We zijn heel verheugd om Baskin-Robbins verder uit te breiden in Europa met het team van Amba Daoud B.V. Zij hebben op een geweldige manier Dunkin’ Donuts in Nederland gelanceerd”, aldus John Varughese, Vice President van Dunkin’ Brands International.

“Nu is het juiste moment om Baskin-Robbins’ wereldberoemde ’31 smaken’ premium ijs, naast een grote range aan andere ijstraktaties, in Nederland te introduceren”, aldus Nabil Besali, eigenaar van Amba Daoud B.V.. “Onze Baskin-Robbins stores zullen ook heerlijke drankjes en andere baked goodsbevatten, om onze bezoekers optimaal te kunnen bedienen. We kijken er naar uit om onze eerste shop te openen deze lente, meerdere vestigingen zullen in de komende maanden volgen.”

Baskin-Robbins heeft meer dan 7.900 winkels in 53 landen over de wereld verspreid, waarvan er 400 in Europa gevestigd zijn. Waar het begon bij Pralines ’n Cream, Jamoca®, Almond Fudge en Very Berry Strawberry, heeft het tegenwoordig 1.300 ijssmaken en bieden ze op maat gemaakte ijsjes, bevroren drankjes en ijscoupes.

×