Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Saar aan Huis zoekt franchisenemers!

24 februari 2022
Saar aan Huis is een zorgorganisatie die “Saars” koppelt aan ouderen die behoefte hebben aan begeleiding aan huis. De zorgvuldig geworven Saars hebben passie voor het werken met ouderen. De Saars zijn woonachtig in het werkgebied van de cliënt waardoor het mogelijk is de client aan huis te kunnen ondersteunen met de dagelijkse bezigheden.
Jouw verantwoordelijkheden

Saar aan Huis heeft momenteel 46 vestigingen in Nederland. De organisatie wenst dit aantal verder uit te breiden. Jij als franchisenemer zal binnen de eigen regio zelfstandig het netwerk opbouwen en onderhouden. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor het werven van geschikte Saars. Dit zijn mensen die affiniteit en/of ervaring hebben met mantelzorg. Daarnaast ga je opzoek naar nieuwe cliënten binnen de regio. Uiteindelijk maak jij de juiste match tussen de ouderen en de beschikbare Saars. Daarnaast geef je bij zorginstellingen, huisartsen, ziekenhuizen en thuiszorginstellingen diverse presentaties om deze organisaties bekend te maken met de dienstverlening van Saar aan Huis.

Franchisenemer worden?

Saar aan Huis is opzoek naar franchisenemers die zich in willen zetten voor de formule. Naast dat je servicegericht bent, zoeken we een sociale franchisenemer die commercieel gedreven is en van ondernemen houdt. Binnen jouw regio heb je een sterk netwerk. Daarnaast beschik je over HBO denkniveau.

Ontvang gratis meer informatie over Saar aan Huis

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Saar aan Huis

×