Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Sabrina Albert: Ondernemerschap stimuleren via de nominatie voor de Rotterdam Zakenvrouw van het Jaar Award 2024

BodyBase is verheugd om aan te kondigen dat Sabrina Albert, oprichter van BodyBase, genomineerd is voor de prestigieuze Rotterdam Zakenvrouw van het Jaar Award 2024 in de categorie Ondernemer/Eigenaar. Deze nominatie spreekt boekdelen over Sabrina’s toewijding aan het empoweren van vrouwen en het bevorderen van ondernemerschap.

Sabrina’s reis is er een van passie, veerkracht en empowerment. Ze gelooft niet alleen in succes; ze gelooft erin anderen te inspireren om hun dromen onvermoeibaar na te jagen. Haar boodschap is duidelijk: zelfvertrouwen is de hoeksteen van succes, en ze is vastbesloten anderen te begeleiden op hun ondernemersreis.

Als Sabrina wint, zal het niet alleen een persoonlijke triomf zijn, maar ook een overwinning voor aspirant-ondernemers over de hele wereld. Ze is vastbesloten om BodyBase en haar sociale media platform te gebruiken om vrouwen te begeleiden en te ondersteunen bij het behalen van zakelijk succes. Deze nominatie getuigt van haar visie om anderen te versterken.

Bij BodyBase gaat de missie van Sabrina verder dan alleen fitness; het draait om het empoweren van vrouwen om hun potentieel te realiseren. Door middel van franchising streeft ze ernaar deze empowerment wereldwijd uit te breiden, een netwerk van geïnspireerde en gedreven ondernemers te creëren.

Wil jij meer lezen over Zakenvrouw van het Jaar 2024 of je stem uitbrengen? Klik dan hier.

Ontvang gratis meer informatie over BodyBase

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

BodyBase

×