Safety Products zoekt agenten

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

safety products agent en auto franchise

Safety Products is een formule (geen volledige franchising) die veiligheidskleding verkoopt. Safety Products streeft naar een veilige werkomgeving voor iedereen. Dit willen ze bereiken door deskundig advies en goede voorlichting te geven. Om dit te ondersteunen bieden ze ook persoonlijke beschermingsmiddelen(PBM) en beroepskleding aan. De formule is onderdeel van Wiltec B.V., dit is één van de grootste PBM- en kledingleveranciers in de Benelux. Hierdoor zijn klanten verzekerd van goede prijzen, topkwaliteit producten, snelle levering en een betrouwbare partner.

De formule stelt de klant centraal; de werksituatie, de behoeften en de wensen. Dit wordt in beeld gebracht door een inventarisatie. Er wordt een advies op maat geleverd en samen met de klant wordt er een keuze gemaakt uit de producten. Safety Products is geen franchise formule, maar handelt in agentschappen. Op het huidige moment zijn er vijf agenten actief in Nederland.

De formule wil uitbreiden en is op zoek naar agenten die willen helpen bij het creëren van een veilige werkomgeving voor iedereen. Bij Safety Products bepaalt u uw eigen marge, eigen tijd en heeft u genoeg uitdaging.

Klik hier om vrijblijvend meer informatie aan te vragen over het ondernemen met Safety Products.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website