Sales Improvement vlogs!

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De Sales Improvement Group is onlangs begonnen met vloggen. In deze filmpjes geven ze op een humoristische manier antwoord op relevante vragen binnen de sales.

Wat is de Sales Improvement Group?
De Sales Improvement Group is een zakelijk dienstverlener die in 2019 nog is uitgeroepen tot beste zakelijk dienstverlener 2019, ze zijn eerste geworden op de volgende onderdelen:

  • Sector Salesadvies en -training
  • Categorie Klantgerichtheid
  • Categorie Productleiderschap
  • Categorie Excellente uitvoering
  • Categorie Klanttevredenheid
  • Overall ‘’beste zakelijk dienstverlener 2019’’

Ze werken volgens het SPACE Concept:
Sales Analyse: interviews met (een deel van) het salesteam en salesmanagement. Deskresearch en analyse van commerciële hulpmiddelen en ondersteunende materialen, je klanten en je concurrenten.
Plan van aanpak: interactieve presentatie van de geconstateerde verbeterpunten, vertaald naar een concreet stappenplan met de te realiseren doelen, weggezet in de juiste volgorde en tijd.
Coaching: co-management, coaching en sparring, met als doel om de in gang gebrachte veranderingen in uw organisatie en bij uw mensen te laten beklijven richting de toekomst.
Evaluatie: een continu proces van waar nodig bijsturen, om samen met u de return on investment van uw investering in uw organisatie en mensen te kunnen behalen.

Op zoek naar franchisenemers

De Sales Improvement Group is op zoek naar franchisenemers! U kunt vrijblijvend informatie opvragen via onze presentatiepagina.

Vlogs bekijken?

Bent u benieuwd naar de vlogs die De Sales Improvement Group maakt, neem dan een kijkje op hun pagina: https://www.salesimprovementgroup.com/nl/vlogs/

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.