Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Samenwerking Autoglaz en Heck autoglas

Franchiseformule Autoglaz Nederland en Heck autoglas hebben een overeenkomst getekend voor een nieuwe Autoglaz vestiging in Breda. Voor Autoglaz betekent dit de 46ste vestiging in Nederland. Autoglaz biedt zakelijke- en particuliere klanten een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van autoruitschadeherstel.

“Net als ik heeft Autoglaz een degelijke reputatie opgebouwd en is er veel kennis in huis. In de huidige markt vond ik het verstandig om me aan te sluiten bij een sterke franchiseformule. Autoglaz benadert de markt op een transparante en innovatieve manier en daar kan ik me goed in vinden. De maximale ondersteuning in ICT , Marketing en inkoop door Autoglaz Nederland onderstrepen deze keuze.” aldus Johan Heck, directeur van Heck autoglas.

Franchise Manager Autoglaz Nederland, Maxim Bakker is er blij met de uitbreiding van het netwerk: “Kennis en kunde zijn naast de passie voor het vak van doorslaggevend belang in onze branche. Het is plezierig om met mensen te werken die zo gedreven zijn als Johan Heck.”