Samenwerking Ballorig en Amberrosia

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Ballorig indoor speeltuin

Franchiseformules speelparadijs Ballorig en Amberrosia kindercentrum gaan vanaf heden samenwerken, dat betekent bedekt kunnen spelen bij de kinderopvang.

De vestigingen in Zutphen, Emmen, Gaasperplas en Hoorn van Ballorig zijn al op dit moment aan het onderhandelen, dit bevestigt eigenaar van Amberrosia Jim Rustveld. Ballorig staat open voor nog meer gezamenlijke vestigingen.

Amberrosia hanteert sportief bewegen en opvang als uitgangspunt van hun beleid. Ondanks genoeg interesse in de formule van Amberrosia, liep de formule tegen de grenzen van een eigen aangrenzende buitenruimte aan. Ballorig beschikt over locaties die geschikt zijn voor kinderen en Amberrosia gaat daar gebruik van maken. De uitdaging om nieuwe geschikte locaties te vinden is hiermee opgelost en gaat nu (weer) op zoek naar nieuwe franchisenemers, ook voor niet Ballorig vestigingen.

Amberrosia is al bezig in meerdere steden zelfstandige locaties te open zoals in Enschede, Almelo, Leystand en Rotterdam.  De franchiseformule heeft dit eerder gedaan bij de vestigingen Almere en Berkhout.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website