Samenwerking Bruna en Paperclip

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Bruna gaat een samenwerking aan met wenskaartenuitgeverij Paperclip. De samenwerking houdt in dat Paperclip in ieder geval de komende drie jaar de enige wenskaartenleverancier van de retailketen is. Paperclip zal de complete regie krijgen over de schappen met wenskaarten in de Bruna winkels.        

‘’Iedereen heeft hier baat bij. Wij hebben de mensen van Paperclip leren kennen als ondernemers pur sang. We zijn dan ook blij met deze partner, die de markt als geen ander kent en opereert vanuit eigen kennis en kracht’’, aldus Fred Zeegers, Algemeen Directeur van de Bruna.  Hij is verheugd over de samenwerking met de wenskaartenuitgeverij.

Léon Corstens, Commercieel Directeur van Paperclip voegt daaraan toe: ‘’Wij hebben elkaar gevonden in een fantastisch partnerschap, waarin kwaliteit, diversiteit, gemak, rendement en aantrekkelijkheid voor klanten en ondernemers voorop staan. Het vervult Paperclip met grote blijdschap en trots om de complete collectie wenskaarten voor Bruna te gaan verzorgen.’’

Bruna zegt alle contracten met andere leveranciers van wenskaarten op. Vanaf deze week  maakt Paperclip de eerste winkels geschikt voor de nieuwe collectie.

                                                  

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website

franchise-season-art-class