Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Samenwerking Centercom buitenreclame met De Nationale Franchise Beurs

Centercom is met meer dan 36.000 A0 vlakken de grootste en bekendste buitenreclame exploitant van Nederland. Centercom zal een uitgebreide marketingcampagne in de Randstad verzorgen ten einde zoveel mogelijk bezoekers te genereren voor De Nationale Franchise Beurs.

“De Nationale Franchise Beurs is voor ons ook een erg interessant podium. Veel van onze opdrachtgevers zijn franchisegevers en franchisenemers met name in de horeca & food sector. Niet alleen voor algemene reclamecampagnes maar bijvoorbeeld ook als er een nieuwe vestiging wordt geopend.”, aldus Harry Revet van Centercom.

Naast geprinte buitenreclame is Centercom ook actief met een nieuwe digitale reclamevorm. Deze worden de ”Digital Hotspots” genoemd.  Centercom levert en plaatst gratis de Digital Hotspots in verschillende formaten binnen de horeca en foodsector.

Revet: ”De franchisegever/nemer kan hier ook zijn eigen content op plaatsen, dit naast de culturele en commerciële content. Naast de leuke trendy uitstraling van de Digital Hotspots levert dit ook extra inkomsten op. De franchisenemer/gever deelt namelijk mee in  de advertentie-opbrengsten van de Digital Hotspot.  Voor meer informatie klik hier.

×