Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Samenwerking Coop, The Read Shop en D.I.O. Drogisterijen blijkt succesvol

Voor een proefperiode hebben franchiseformules Coop, The Read Shop en D.I.O. Drogisterijen in Nijverdal samengewerkt. De test blijkt succesvol en de drie partijen breiden hun samenwerking uit naar twee vestigingen van Coop in Meijel en Musselkanaal. Begin maart 2015 gaan beide vestigingen open. De vestigingen zijn gerenoveerd en uitgebreid met shop-in-shops van The Read Shop en D.I.O. drogisterij.

De vestiging van de supermarktformule in Meijel is 5 maart jl. open gegaan. Manager van de vestiging in Meijel is eveneens enthousiast en keek uit naar de opening: “Naast het feit dat Coop haar klanten met deze nieuwe combinatie een nog breder assortiment biedt en haar vloerproductiviteit vergroot, krijgt de supermarkt met deze shop-in-shop een nog logischer winkelbeeld”, aldus Leslie Gilkes. Op 12 maart aanstaande gaat de vestiging in Musselkanaal open. En volgens Eric Wolda, supermarktmanager van Musselkanaal, is het assortiment door de samenwerking op de winkelvloer niet gekrompen. “Sterker nog: het is met ruim 150 artikelen uitgebreid!”

Kort geleden kwam de combinatie van een boekhandel met een drogisterij niet voor. Franchiseformules The Read Shop en D.I.O. drogisterij openen in maart hun 4e en 5e combinatiewinkel en zij staan open voor meer combinaties.